Inici BENICARLÓ Avança la construcció del nou col·legi a Benicarló, el ple aprova desbloquejar...

Avança la construcció del nou col·legi a Benicarló, el ple aprova desbloquejar la UA7

326

La sessió extraordinària i urgent del Ple de l’Ajuntament celebrada ahir va aprovar la resolució de la condició d’agent urbanitzador a la mercantil Urbanizadores UA-7, SL respecte del PAI de la UA7. L’Ajuntament assumirà la urbanització del sector per gestió directa.

L’Ajuntament de Benicarló ha aprovat caducar el PAI UA-7 i resoldre la condició d’agent urbanitzador a la societat mercantil Urbanizadores UA-7 per incompliment dels compromisos adquirits i dels terminis. De fet, el novembre de 2019 l’empresa ja va comunicar a l’Ajuntament la intenció de renunciar a aquesta condició.

Amb aquesta resolució, l’Ajuntament desbloqueja un PAI que estava adjudicat des de 2007 i obri la porta a la urbanització, per gestió directa del propi Ajuntament, d’un sector on es construirà el nou centre educatiu de Benicarló.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha declarat que «la resolució de la condició d’agent urbanitzador suposarà un pas molt important per a avançar en la tramitació administrativa del nou centre d’educació infantil i primària que es construirà a Benicarló».

Xaro Miralles ha recordat que «a primers de març, el secretari autonòmic d’Educació, Miquel Soler, ens va confirmar el vistiplau de la Conselleria a aquesta nova escola», que es construirà a través del programa Edificant en terrenys dotacionals de la UA7 (entre els carrers del Puig de la Nau i de Vinaròs).

Article anteriorDos vehicles nous per al manteniment de les platges a Vinaròs
Article següentDiumenge: estiu de mati i tardor de vesprada