Inici BENICARLÓ Artistes contemporànies protagonitzen els tallers de tardor i hivern del Mucbe

Artistes contemporànies protagonitzen els tallers de tardor i hivern del Mucbe

251

Amb l’objectiu de reconèixer el paper de les dones en el món de l’art, el Mucbe imparteix una serie de tallers d’octubre a gener. Quatre artistes contemporànies seran les protagonistes dels diversos tallers: Gabriele Münter, Yayoi Kusama, Marta Minujín i Sonia Delaunay.

El Mucbe ha iniciat una serie de tallers, d’octubre a gener, adreçats a escolars i també al públic familiar per tal de posar en valor el rol de les dones artistes. La idea és que cada mes estiga protagonitzat per una artista contemporània al voltant de la qual es faran dos tallers relacionats amb la seua obra.

Així, per conèixer l’univers al·lucinatori de punts i detalls de la japonesa Yayoi Kusama (Matsumoto, 1929), es faran els tallers «Anem a disfressar-nos a l’estil Yayoi Kusama» i «Decorem la nostra llapicera». Per aproximar-se a l’obra de l’artista psicodèlica Marta Minujín (Buenos Aires, 1941), es faran els tallers «Construïm el nostre puzzle» i «Decorem un marc de fotos». La figura de la francesa Sonia Delaunay (Hradyzk, 1885 – París, 1979) donarà lloc als tallers «Un ventall de colors» i «Atrapasomnis a l’estil Delaunay». Finalment, el particular postimpressionisme de Gabriele Munter (Berlín, 1877–Murnau, 1962) donarà lloc als tallers de «Paisatges a l’estil Gabriele Münter» i «Retrat del nostre company».

Els tallers es duran a terme en l’aula didàctica del Mucbe, de dilluns a dijous en horari matinal a escollir de 9.30 a 11.00 hores o de 12.00 a 13.30 hores, per a grups d’alumnes. També es realitzaran en cap de setmana per a famílies. Els horaris de cap de setmana es troben dins de la programació infantil de tardor que podeu consultar aquí.

Article anteriorVinaròs continua amb la campanya de conscienciació “Jo dono exemple”
Article següent7dies actualitat de Benicarló núm. 715