Inici BENICARLÓ Anna Redó Arenós, Reina de les Festes Patronals 2019

Anna Redó Arenós, Reina de les Festes Patronals 2019

822

La jove ha estat nomenada per aclamació al ser la única candidata a presentar-se a l’elecció. Estarà acompanyada per set dames, quatre dames infantils i la Dulcinea.

La jove representant de la Penya Barcelonista Benicarló, Anna Redó Arenós, era proclamada aquest dissabte 4 de maig com a futura reina de les Festes Patronals 2019 de la ciutat. L’Auditori Pedro Mercader acollia un emotiu acte en què s’acomiadà la Cort d’Honor del 2018 i es va donar la benvinguda a totes les representants del 2019. El discurs de Sara Herrero, Reina de les Festes 2018, va versar en torn a la paraula ‘Gràcies’, que la jove va anar desgranant per tal d’agrair el recolçament de la Comissió de Festes i el regidor de l’àrea, Ilde Añó, així com enaltir l’amistat i els bons records que guardaran tant ella com les dames i dulcinea que l’acompanyen en el regnat, que finalitzarà el 16 d’agost en l’acte d’exaltació de la nova Reina.

Anna té 18 anys i estudia segon de batxillerat a l’IES Ramón Cid. Estarà acompanyada enguany, en unes Festes Patronals que que tindran lloc del 16 al 25 d’agost, per una Cort d’Honor formada per set dames, que són Marina Fontanet Martí (Club de Modelisme Naval Benicarló Cara a la Mar), Dora Marzà Arin (Asociación Exalumnos La Salle), Sandra Roig Ferrer (Grup de Bombos i Tabals de Benicarló), Núria Herrera Marín (Associació Amics de Sant Gregori), Nerea García Pérez (Club de Tenis Benicarló), Laura Bosch Pau (Benicarló Base Futbol), Miriam Sánchez Llopis (Dama Popular). També estaran al seu costat la Dulcinea, Aitana Querol Colomer, i la Cort Infantil, formada per María Guijarro Querol, Maira Baran i les germanes Mar i Ruth Mestre Sànchez.

L’acte, que tancava l’alcaldessa Xaro Miralles amb el seu parlament, va servir també per a desvetllar la imatge que il·lustrarà el cartell i el programa de les Festes Patronals 2019, i que és obre de Maria José Sánchez. L’accèsit del premi va anar per a Antonio Ramón Roca. La fotografia guanyadora ha estat seleccionada dintre del XXXV Concurs de Fotografia Premi Festes Patronals Ciutat de Benicarló.

Article anteriorVinaròs ja té reines per a les seues festes
Article següentVeïns i visitants omplen la VIII Fira de Sant Vicent i Dolços Tradicionals