Inici PREMSA VALENCIANA Àngela Albiol, pregonera del Carnaval de Vinaròs 2020

Àngela Albiol, pregonera del Carnaval de Vinaròs 2020

1072

“Sé que és complicat fer-ho a gust de tots, però ho intentaré amb totes les meues forces”


Entrevista per Alesia Martínez | Vinaròs

Aquesta tarda, a les 18:30 hores a la Biblioplatja, Sa Majestat arribarà a Vinaròs perquè comenci una nova edició de Carnaval. Aquest any, la vinarossenca Àngela Albiol Munera estarà a càrrec del pregó i hem parlat amb ella per saber com està vivint aquestes hores prèvies. Això és el que ens ha avançat:


Àngela, què tal van els nervis?
Per la meua vinculació amb el teatre estic bastant acostumada als escenaris, el que em dóna certa tranquil·litat. També és cert que aquestes taules no són les que normalment trepitjo i, per això, a mesura que s’aproxima el moment de la presentació, estic una mica més inquieta. Un poc de nervis sempre hi ha, evidentment, però ho porto bé (somriu).


Quines novetats podem esperar aquest any en l’acte de presentació?
El Carnestoltes arribarà a l’espigó, a la zona de la Biblioplatja, i allà serà rebut pels integrants de Puro Teatro i Teatrèmol, del Carnaval i per la resta de públic i autoritats municipals. Em consta que serà molt bonic, amb molta inventiva i innovació. Des d’allí sortirà una rua fins l’Ajuntament i és quan jo pujaré al balcó i faré el pregó. Una de les novetats aquest any és que després, a la mateixa plaça Parroquial, tindrà lloc la presentació dels estendards de les reines infantils.


Per a tu, quines són les claus per a un bon pregó?Cada persona té la seua forma d’expressar-se. Sé que és complicat fer-ho a gust de tots, però ho intentaré amb tota la força del meu cor. El meu objectiu és que, en pocs minuts, pugue tractar alguns temes que considero interessants, intentant que el públic mantingue un somriure i pense en el que dic. Crec que aquestes serien les tres claus principals. Si ho aconsegueixo, ja em donaré per satisfeta.

Amb una mica de “susto” i unes ganes tremendes de que arribe l’hora, Àngela acaba aquesta trobada amb un “Visca el Carnaval. Visca Vinaròs”. Nosaltres també ho fem desitjant-li una gran experiència.

No us perdeu reportatge sencer i ESPECIAL CARNAVAL al proper número del 7dies actualitat de Vinaròs, sempre al vostre quiosc i punt de lectora habitual.