Inici BENICARLÓ Andrea Simó Zaragozá i Rocio Martínez Montaña, escollides falleres majors de Benicarló...

Andrea Simó Zaragozá i Rocio Martínez Montaña, escollides falleres majors de Benicarló 2020

1390

El Magatzem de la Mar acollia este dissabte l’elecció de les màximes representants de les Falles 2020 de Benicarló.

L’acte es va iniciar amb la votació, per part dels presidents i altres components de les 13 comissions falleres de la ciutat, presents en el recinte. Amb anteioritat, ja havien dipositat el seu vot les joves que representen a les falles en la Junta Local Fallera, i aquells que no podien estar presents en la cita. Un cop recomptades les paperetes, l’alcaldessa llegia les actes que recollien el resultat i matenia l’emoció fins la trucada que anunciava a les escollides i a tots els presents, els noms de les noves falleres majors de Benicarló.

La Falla El Caduf es convertia en la gran agraciada de la nit, ja que les seues dues representants, les joves Andrea Simó Zaragozá i Rocio Martínez Montaña, eren les escollides per ser la Fallera Major i la Fallera Major Infantil, respectivament, de la ciutat. Ambdos eren rebudes, després d’arribar les seues corts d’honor, al Magatzem de la Mar per les actuals falleres majors, l’alcaldessa Xaro Miralles i el regidor de Festes i Falles, Pedro Manchón, i era dins quan es duien a terme els parlaments finals i l’himne que tancava l’acte.

Rocío estarà acompanyada per la Cort d’Honor Infantil, que estarà composada per Erika Fernández Cervera, Leire Caldés Palomo, Ona Pallarés Sánchez, Noa Giménez Albiol, Malena Tomàs Ruiz, Alexia Cucala Loriente i Sara Martín Rodríguez.

De la seua banda, Andrea comptarà en la Cort d’Honor amb les joves Marta Bordas Nieto, Raquel Tomás Sagasta, Paula Requena Febrer, Carolina Gellida Belmonte, Marina Albiol Gargallo, Anna Vives Prats, Ainhoa Núñez López, Laura Febrer Rico, Tamara Molina Quevedo, Conchín Bascuñana Esteve, Patricia Mustieles Cerdá i Ana Quixal Orero.

Article anteriorFashion Night 2019 a Vinaròs
Article següentLa Consolación sorprendida ante la contrucción de un nuevo colegio en Benicarló