Inici COMARQUES Alcanar es prepara per a les festes quinquennals

Alcanar es prepara per a les festes quinquennals

674

Alcanar es prepara per les festes Quinquennals 2019

Les Quinquennals d’Alcanar són unes festes úniques, un esclat de llum i colors, i la gran festa de tots els veïns i veïnes. Des de la seua instauració, el 1944, les Festes Quinquennals s’han celebrat ininterrompudament cada cinc anys i enguany se celebraran del 2 al 14 d’octubre de 2019. Avui en dia aquesta festa d’origen religiós conserva tota la seua força i, al mateix temps, és la màxima demostració de la creativitat ciutadana a l’hora de dissenyar les catifes i decoracions dels carrers i una mostra de la bona convivència al municipi.
A les festes Quinquennals d’Alcanar modernitat i tradició conviuen en un mateix espai temporal i per aquest motiu l’Ajuntament ha preparat un programa que pretén arribar a tots els gustos i sensibilitats. La programació de les Festes Quinquennals inclou actes litúrgics, concerts per a totes les edats, espectacles, teatre, exposicions, gegants, correbars, competicions esportives, concursos, propostes juvenils, gastronomia i promoció del patrimoni.
En l’àmbit infantil destaca l’obra de teatre “La princesa en Texans”, que tindrà lloc diumenge 6 d’octubre a les Cases, i el concert de Reggae per xics/ The Penguins, que se celebrarà a Alcanar el 12 d’octubre. Els plats forts de la programació per al públic adult són l’espectacle de la Lloll Beltran “El secret de la Lloll”, que tindrà lloc del dijous, 10 d’octubre, el concert d’Alfred García per al públic més jove, el 5 d’octubre, i també el d’Els Pets, el 12 d’octubre.

 

Podeu trobar més informació de les quinquennals a la web de l’ajuntament

http://www.alcanar.org/compte-enrere-les-festes-quinquennals

i per consular la PROGRAMACIÓ

http://www.alcanar.org/sites/default/files/programa_festes_quinquennals_alcanar_def.pdf

 

 

Article anteriorImatges del port de Vinaròs
Article següentESPECIAL Trobada de Danses del Maestrat