Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT Alcalà-Alcossebre forma part del nou Fòrum de Municipis de Costa de la...

Alcalà-Alcossebre forma part del nou Fòrum de Municipis de Costa de la Comunitat Valenciana

55

L’Alcalde Francisco Juan va participar en la primera trobada d’aquest nou grup, creat a través de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, per a reclamar obres urgents de regeneració del litoral

L’Alcalde d’Alcalà-Alcossebre, Francisco Juan, ha participat en la primera trobada del Fòrum de Municipis de Costa de la Comunitat Valenciana que es va constituir ahir a Borriana. Aquest nou ens, promogut des de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, té com a objectiu reclamar al Govern central que es realitzen les obres pendents de regeneració del litoral i que els Ajuntaments obtinguen una comunicació més directa i reben major atenció.

Juan va valorar de forma molt positiva “haver sigut capaços de crear un front comú de tots els municipis que tenim problemàtiques similars perquè puguem sol·licitar solucions conjuntes al Govern central” i destacava que “portem molts anys sense que el Govern central realitze actuacions de rellevància i són necessàries obres importants per a protegir el nostre litoral i frenar la seua erosió”.

En el Fòrum, que va comptar amb la presència de la Consellera de Medi Ambient, Salomé Pradas, es va tractar també la futura llei de protecció i ordenació de la costa de la Generalitat Valenciana. L’Alcalde d’Alcalà-Alcossebre va destacar que “era necessària una llei que protegisca la nostra costa però de manera realista i sense llevar drets als propietaris, com feia el PATIVEL”.