Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT Alcalà-Alcossebre comptarà amb 15 festeres en les festes patronals 2024

Alcalà-Alcossebre comptarà amb 15 festeres en les festes patronals 2024

64

La cort es compon de sis festeres majors i nou infantils. Les festes se celebraran del 23 d’agost a l’1 de setembre en Alcalà i del 4 al 8 de setembre a Alcossebre

Alcalà-Alcossebre comptarà amb una de les corts de festeres més nombroses que es recorden en la localitat. Sis festeres majors i nou infantils, en total quinze, seran les màximes representants festives, testificant l’interés que desperten les festes patronals entre les generacions més joves de la localitat. Les festeres infantils són Noa Ripollés Cucala, Valeria Folch Martí, Ariadna Miralles Berenguer, Ainara Escoí Montillo, Paula Salvador Blázquez, Elia Vilar Blázquez, Evelyn Roca Ebrí, Carla Menéndez Pascual i Shayla Martínez Craciun. Com a festeres majors: Carla Cucala Sorlí, Blanca Cherta Sospedra, Eva Bellver Martínez, Julia Llorens Roca, Ainhoa Martínez Herrera i Rita Sorigó Ausensi.

Les festes, en honor a Sant Joan Baptista i el Sagrat Cor de Jesús, se celebraran del 23 d’agost a l’1 de setembre en Alcalà i del 4 al 8 de setembre a Alcossebre.

El regidora de Promoció Cultural, Festiva i Tradicions, Javi García Pitarch, ha incidit en què “tantes xiquetes i joves del nostre poble tinguen il·lusió per ser festeres, la qual cosa demostra que les festes són cada vegada més participatives”. També ha agraït “la implicació de les famílies per estar al seu costat i ajudar-les a complir el seu somni”. García ha anunciat que “des de l’Ajuntament, estem treballant per a tancar tota la programació de les festes patronals, que comptaran amb gran diversitat d’actes, alguns molt nous, pensats per a tota la població”.