Inici BENICARLÓ Ajuda Ucraïna: la Generalitat envia des de Castelló 2 tones de material...

Ajuda Ucraïna: la Generalitat envia des de Castelló 2 tones de material humanitari gràcies a la col·laboració ciutadana

126

Aquest dilluns matí ha eixit del cocherón provincial de Castelló, el centre logístic des d’on la Generalitat Valenciana i la Diputació estan gestionant l’ajuda humanitària destinada a Ucraïna, un autobús amb 2.000 quilos de material humanitari.

Es tracta d’un autobús noliejat de manera particular per uns ciutadans alacantins que van fins a Polònia per a recollir a 20 refugiats i que han aprofitat el viatge per a traslladar l’ajuda fins a la ciutat de Przemysl, a 12 km de la frontera ucraïnesa. Allí gestionarà el repartiment d’aquest material el Convent dels Carmelites Descalços Klasztor Karmelitow Bosych.

En el vehicle s’han carregat 1 palet d’aliments no peribles, 2 palets de productes higiènics, 2 palets de mantes i caixes amb roba d’abric i per a bebés.

La directora territorial de Presidència, Eva Redondo, ha agraït la solidaritat que estan demostrant els i les castellonenques i de tot el poble valencià, no sols a l’hora de donar material i acollir refugiats, sinó també posant en marxa iniciatives com aquestes que permeten portar l’ajuda de manera directa a la zona més pròxima al conflicte. En aquest sentit cal recordar que la setmana passada ja va eixir un camió ple d’ajuda amb destinació a Ucraïna, gràcies també a la implicació d’un empresari i veí d’Onda d’origen ucraïnés.

Article anteriorJornades de Portes Obertes per a conéixer el nou CEIP Jaume I
Article següentL’Ajuntament de Vinaròs adequa el cementeri municipal