Inici PREMSA VALENCIANA Actualització sobre les conseqüències del Coronavirus a Vinaròs

Actualització sobre les conseqüències del Coronavirus a Vinaròs

927

Arriba material Sanitari a Vinaròs

La Generalitat Valenciana i la Diputació de Castelló han lliurat a l’Ajuntament de Vinaròs material sanitari de protecció per fer front la Covid-19 i que es distribuirà entre la Policia Local, Brigada Municipal, Serveis Socials i altres serveis municipals essencials.

Dos noves detencions i quatre denúncies per no respectar el confinament

La Policia Local de Vinaròs continua amb els treballs de control del moviment de persones i mesures confinament per l’estat d’alarma. Ahir dijous es van practicar dos detencions per un presumpte delicte de desobediència greu a agent de l’autoritat, així com 4 denuncies per infracció L.O. 4/2015.
Des de la Policia Local es recorda que és responsabilitat de tots cumplir les mesures de confinament i per això continuaran sancionant els incompliments pel bé de tots els ciutadans.

L’ajuntament suspén les activitats esportives programades per abril i Maig, entre aquestes estaria la Marató Popular.

Amb motiu de l’actual crisi sanitària des del Consell Municipal d’Esports, s’han decidit suspendre els actes previstos en la campanya d’Esport Popular que s’anaven a celebrar als mesos d’abril i maig.

7Dies actualitat seguirá actualitzan tota l’informació en relació a les conseqüències del COVID-19 a Vinaròs en el present text.

*Actualització del 3 d’abril, 13:00H