Inici BENICARLÓ ACTUALITAT CORONAVIRUS: Baixen lleugerament els nous casos al Maestrat després del fort...

ACTUALITAT CORONAVIRUS: Baixen lleugerament els nous casos al Maestrat després del fort increment però augmenten a Benicarló

244

ACTUALITAT CORONAVIRUS: Baixen lleugerament els nous casos al Maestrat després del fort increment però augmenten a Benicarló

Continua la vacunació doble amb la tercera dosi anti-Covid-19 i antigripal

Actualització Coronavirus al departament de Salut de Vinaròs (Hospital Comarcal): Gràcies a les dades subministrades per la Generalitat Valenciana, continuem en la comparació setmanal de l’evolució del virus al Maestrat. En data de 3 de novembre, amb 86 nous PCR+, detectem un lleu descens després que es quasi duplicaren els nous casos de la Covid-19 la setmana passada, ja que havien passat de 49 a 97. Esperem tornar al descens al Maestrat de setmanes anteriors.
Podem observar-ho comparant les xifres d’aquesta setmana (86 nous casos) amb les anteriors: 97,49, 48, 59, 76, 93, 111, 144 i 232 respectivament. L’augment de l’activitat social i el començament de les baixes temperatures, pareixen ser els causants d’aquest nou repunt, mentre Sanitat continua la campanya per a la vacunació simultània de la tercera dosi i l’antigripal que va començar el dimecres 27 d’octubre, encara que es calcula que un 10% de la població no té cap vacuna i es pressiona ja d’alguns sectors per a l’obligatorietat del passaport Covid-19 per a acudir a esdeveniments socials, viatjar, etc..

– Benicarló: tornen a augmentar els nous casos, a 17, però sense arribar al pic de fa tres setmanes. Comparant les anteriors setmanes: 11, 17, 25, 22, 16 i 20 respectivament.

– Vinaròs: baixen lleugerament amb 32 nous PCR+, en comparació a 42,16, 14, 29 i 42 de les setmanes passades respectivament. Encara així continua sent la capital de la Covid-19 del Maestrat.

– Peníscola: també baixen lleugerament els nous casos amb 8 nous PCR+ respecte a 10 de la setmana passada, quan es va trencar l’estabilitat de les setmanes anteriors.

Coronavirus a les poblacions de l’interior
Aquesta setmana observem un lleuger descens dels nous casos, després del fort increment de la setmana passada.
Poblacions on baixen els brots: Morella (de 13 nous casos passem a 11), Ares del Maestrat (d’1 a cap), Sant Mateu (de 4 a 3) , la Salzadella (d’1 a cap), Càlig (de 3 a 2).
Poblacions on augmenten: Cinctorres (d’1 a 2), Albocàsser (d’1 a 4), Traiguera (es manté en 1), destacant forts brots a les Coves de Vinromà (17 nous casos), Torreblanca (15), Albocàsser (4), Todolella (3), la Mata de Morella (3).

Article anteriorEl bisbat de Tortosa anuncia el començament de l’actuació de les pintures exteriors a l’Arxiprestal de Vinaròs
Article següentRecuperació dels camins rurals del Maestrat i els Ports danyats per la borrasca ‘Filomena’ amb més de 700.000€ del Consell