Inici BENICARLÓ Acte per la Pau al col·legi Consolació – La Salle Benicarló

Acte per la Pau al col·legi Consolació – La Salle Benicarló

725

Dilluns 30 gener: Benicarló, plaça Constitució. Acte per la Pau al col·legi Consolació – La Salle. Fotos: Julián Zaragozà.

Jornada escolar de la Pau
A la plaça Constitució, s’ha reunit tot l’alumnat dels centres Ntra. Sra. de la Consolación i La Salle per celebrar conjuntament el dia escolar de la Pau i la No Violència. Grans i menuts portaven un colom de paper com a símbol i que els ha servit per tal de participar en aquesta festa per la Pau.
Per una banda, els alumnes de Primària han teatralitzat una conversa entre joves on es mostrava la necessitat d’aquest valor. Mentre, els grans de Secundària i Batxiller han llegit uns manifests, a mode de reflexió, i han ballat diferents coreografies. També, s’ha llegit un missatge esperançador en molts idiomas, s’ha guardat un minut de silenci per aturar les guerres i una solta de coloms que ha emocionat a tots els xiquets i no tan menuts.
Aquest 30 de gener, la plaça ha sigut testimoni d’aquesta festa per la Pau on la música, el ball i el bon ambient han engrescat als alumnes dels dos centres Consolación – Salle en aquesta aposta conjunta de mostrar al món sencer que la Pau és necessària.

 

No us perdeu reportatge especial, al proper exemplar de la revista 7dies actualitat de Benicarló. Cada cap de setmana al vostre quiosc!