Inici ALTRES NOTICIES Acompanyem als vostres fills en la tasca de créixer: El Plumier

Acompanyem als vostres fills en la tasca de créixer: El Plumier

401

El Plumier és un espai on acompanyem als vostres fills en la tasca de créixer.

De l’aprenentatge fem una aventura apassionant i estimulant. Motivem i despertem les ganes d’aprendre. Sobre aquests pilars es basa el nostre treball.

El Plumier, fundat fa 39 anys, està dedicat al món de l’educació, té una funció socialitzadora i formativa, imparteix coneixements i desenvolupa capacitats i actituds que afavoreixen l’autonomia personal i potencien la imaginació i la creativitat ajudant a tots els alumnes a descobrir el plaer d’aprendre coses noves.

El Plumier es crea perquè ens interessa el present i el futur de la societat actual. Volem contribuir a que els nostres alumnes siguen millors; esdevinguen persones cíviques i solidàries, per al que hem dissenyat estratègies amb la finalitat d’incloure valors en la seva educació. Les activitats que realitzem desenvolupen les diferents intel·ligències, la creativitat, l’habilitat psicomotriu i la percepció sensorial.

Ajuden a pensar, faciliten la comprensió de la realitat i sobretot, ens mouen a comprometre’ns amb el que passa ia lluitar per millorar les condicions en les que hem de viure i en la qual altres viuen. Els nostres programes estan dirigits a alumnes d’Educació Infantil, Primària i Secundària Obligatòria.

Article anteriorVinaròs: visita a les cales i platges de la costa nord
Article següentDefunció de Ramón Redó Vidal, mestre i historiador de Vinaròs