Inici BENICARLÓ Aclariments sobre les noves mesures anunciades per a frenar el coronavirus

Aclariments sobre les noves mesures anunciades per a frenar el coronavirus

846

Aclariments d’alguns aspectes addicionals sobre les mesures anunciades hui:

– Les trobades familiars o socials dins de les cases queden limitats al mateix nucli de convivència, excepte excepcions.

– En l’espai públic –bé siguen espais tancats o a l’aire lliure–, les trobades familiars o socials queden limitats a un màxim de 2 persones, llevat que es tracte de convivents.

– En tots dos casos s’apliquen les següents excepcions: reunions laborals o institucionals, activitats en l’àmbit educatiu i les cures a persones vulnerables (majors, menors).

– El confinament perimetral municipal s’aplicarà des de les 15.00 hores del divendres a les 6.00 del dilluns següent.

 

Després de la trobada d’aquest matí, el president ha anunciat noves mesures que entraran en vigor demà dilluns, des de la seua publicació en el DOGV, fins al 15 de febrer:

– Limitació de les reunions als convivents en l’espai privat i a dues persones que poden ser de dos nuclis de convivència diferents en l’espai públic.

– Pròrroga del confinament perimetral autonòmic.

– Confinament perimetral municipal de les ciutats de més de 50.000 habitants durant els caps de setmana i festius. (València, Alacant, Elx, Castelló, Torrevieja, Torrent, Orihuela, Gandia, Paterna, Benidorm, Sagunt, Alcoi, Sant Vicent del Raspeig, Elda-Petrer i Vila-real).
Aquestes mesures quedaran reflectides en un decret del President de la Generalitat.

A més, Ximo Puig s’ha referit a l’evolució de la campanya de vacunació i a la necessitat de prioritzar en la immunització a persones en major situació de vulnerabilitat.

Aquest és un resum de la reunió de treball per videoconferència, que ha mantingut el president de la Generalitat, Ximo Puig aquest matí amb la consellera de Sanitat, Ana Barceló, la sotssecretària, Mònica Almiñana, i la secretària autonòmica de Salut Pública i del Sistema Sanitari Públic, Isaura Navarro.

També han assistit María Amparo García Layunta, directora general d’Assistència Sanitària; Ramón Limón, subdirector general d’Avaluació de la Gestió Assistència;, Rosa Pérez Mencía, subdirectora general d’Activitat Assistencial Integrada i Emergències; Cristina Ruiz, subdirectora general de Planificació i Organització Assistencial; i José María Ángel, secretari autonòmic de Seguretat i Emergències.

Mantindrem la nostra web actualitzada en les novetats.

Article anteriorPel terme de Vinaròs passejant i fort vent bufant
Article següentSant Sebastianet 2021 a Vinaròs