Inici BENICARLÓ 9 empreses es presenten a la licitació d’obres del Conservatori Mestre Feliu...

9 empreses es presenten a la licitació d’obres del Conservatori Mestre Feliu a Benicarló

201

Aquest dimecres es reunirà la primera taula de contractació per a adjudicar els treballs. El termini per a executar les obres serà de tres mesos.

Un total de 9 empreses opten a la licitació de les obres de millora del Conservatori Mestre Feliu, uns treballs inclosos en el Pla 135 de la Diputació que consistiran a adequar les instal·lacions a la normativa vigent, especialment pel que fa a la millora de l’accessibilitat.

La primera taula de contractació es reunirà aquest mateix dimecres per a comprovar tota la documentació aportada per les 9 empreses i, a partir d’aquí, es preveu que en el termini d’un mes puga fer-se efectiva l’adjudicació.

Les obres, que tenen un termini d’execució de tres mesos, consistiran a obrir una porta d’accés al carrer d’Hernán Cortés, independent de l’entrada actual, que comparteix amb l’Auditori Pedro Mercader. A més, també s’instal·larà un ascensor i s’habilitaran nous lavabos.

Les obres del Conservatori van de la mà de la tramitació administrativa prèvia al traspàs de la gestió del centre, que està previst que siga efectiu per al curs 2021-2022.

Article anteriorPosant a punt l’ermita de Vinaròs
Article següentAjuntament de Peníscola ultima el pressupost anual 18 milions d’euros