Inici BENICARLÓ 7dies s’incorpora en l’associació AMIC Valencians

7dies s’incorpora en l’associació AMIC Valencians

371

L’Associació de la Premsa Comarcal Valenciana i l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació Valencians arriben a una entesa per treballar conjuntament.

7dies participa en tres capçeleres: les revistes 7dies actualitat de Benicarló, 7dies actualitat de Vinaròs i aquesta web 7diesactualitat.com

Un total de 24 capçaleres integrades en l’Associació de la Premsa Comarcal Valenciana, tant de premsa impresa com digitals, s’incorporen a l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació Valencians, entitat que passa a superar els 50 mitjans associats amb aquesta incorporació col·lectiva.

El president de Premsa Comarcal, Santiago Sanchis, i el d’AMIC, Ramon Grau, han signat una declaració de principis per a començar la seua col·laboració immediata i per extensió al llarg de l’any 2020, amb vocació de que l’acord siga perdurable en el temps.

Els representants de Premsa Comarcal s’implicaran en el treball de planificació i creixement d’una entitat que, a nivell global, supera els 400 afiliats i que tancarà el present exercici amb una facturació superior als  2 milions d’euros.

Els mitjans impresos i digitals de l’associació que agrupa des de 2015 a la premsa de proximitat i de pagament a la Comunitat Valenciana compartiran la captació de publicitat així com els diferents serveis de proveïdors dels quals ja disposa l’AMIC.

VALÈNCIA. 18 DESEMBRE 2019

Article anteriorNou servei de radiologia als Ports
Article següentParc Natural del Penyagolosa i Coll del Vidre