Inici VINARÒS Vinaròs reconeix als seus esportistes locals

Vinaròs reconeix als seus esportistes locals

650

 

L’Ajuntament de Vinaròs ha celebrat aquest divendres 9 de novembre un acte de reconeixement als esportistes locals que han aconseguit resultats meritoris en les seues respectives especialitats.

Els esportistes reconeguts de la nostra localitat han sigut Manel Miralles López, campió d’Espanya de força i potència, Nel Miralles Palomino, campió d’Espanya subjunior de força i potència, Caspar Mateu Carceller, campió del món de salt de perxa, i Miguel Ángel Carvajal, campió del món de 5k marxa.

L’Ajuntament de Vinaròs i el Consell Municipal d’Esports ha reconegut, un cop més, els resultats esportius amb el repartiment a cadascun d’ells d’una placa amb l’escut de la nostra localitat. Begoña López, regidora d’Esports, ha felicitat a tots els esportistes pel seu gran esforç en la superació de nous reptes i per dur el nom de la localitat allà on competeixen.

L’alcalde de Vinaròs, Enric Pla, ha tancat l’acte felicitant a cadascun d’ells i els ha animat a seguir endavant treballant com han fet fins ara, superant-se i esforçant-se dia a dia per continuar amb la seua trajectòria.

Un acte de reconeixement emotiu, on l’Ajuntament de Vinaròs ha agraït als esportistes locals el seu gran esforç duent el nom de la nostra ciutat ben amunt.