Inici VINARÒS Nous cursos Reinicia’t a Vinaròs per al foment de l’ocupació i l’emprenedoria

Nous cursos Reinicia’t a Vinaròs per al foment de l’ocupació i l’emprenedoria

291

Nous cursos Reinicia’t a Vinaròs per al foment de l’ocupació i l’emprenedoria

Des de la Regidoria d’Ocupació, mitjançant l’Agència de Desenvolupament Local (ADL), es continua apostant per aquest programa adreçat a millorar l’ocupabilitat de les persones aturades a través de tallers

L’Ajuntament de Vinaròs oferirà nous cursos gratuïts, a través de l’Estratègia Provincial d’Ocupació de la Diputació, per tal de facilitar la incorporació en el mercat laboral de les persones aturades o bé ajudar els emprenedors a posar en marxa les seues idees empresarials.

La regidora de l’àrea, Maria Cano, ha destacat que “l’objectiu principal és potenciar l’autonomia de les persones amb accions de formació, oferint les competències bàsiques per al procés de recerca d’ocupació, millorar la seua ocupabilitat i fomentar la inserció laboral i l’ocupació a través de les Noves Tecnologies de la Informació i Comunicació”.

Per tal d’aconseguir aquests objectius s’han programat dos cursos per al mes d’octubre dintre de la iniciativa Reinicia’t de l’Agència de Desenvolupament Local. El primer serà Cinc eines clau per a l’ocupació, amb una durada de 16 hores, del 4 al 7 d’octubre, en horari de 9:30h a 13:30h. Les inscripcions es poden realitzar fins al 27 de setembre. El segon curs serà Formació bàsica a persones majors dependents, amb una durada de 30 hores del 18 al 25 d’octubre. En aquest cas l’horari serà de 9:00h a 14:00h i les inscripcions es poden realitzar fins a l’11 d’octubre. En tots dos casos els cursos s’impartiran al Centre del Coneixment del Vinalab.

 

La regidora Cano ha assenyalat que totes les matrícules s’han de realitzar a través d’Internet a l’adreça que apareix als cartells (bit.ly/Reiniciat2). Per més informació es poden adreçar a l’oficina ADL ubicada al carrer de Sant Ramón o també consultar la pàgina http://adl.vinaros.es.