Home BENICARLÓ 3.000 models de cartes als Reis en valencià a Benicarló (AVIVA)

3.000 models de cartes als Reis en valencià a Benicarló (AVIVA)

0
3.000 models de cartes als Reis en valencià a Benicarló (AVIVA)

L’Agència de Promoció del Valencià a Benicarló (Aviva) ha posat en marxa un any més la campanya ‘La carta als Reis, en valencià’ i ha repartit més de 3.000 cartes als centres educatius de primària i escoles infantils. La carta també es pot descarregar del web municipal i es podrà entregar als patges reials el proper 30 de desembre.

Un any més, Aviva Benicarló ha engegat la campanya «La carta als Reis, en valencià», amb l’objectiu que els xiquets i xiquetes utilitzen el valencià en una situació tan quotidiana en aquestes dates com escriure la carta als Reis. En total, s’han repartit més de 3.000 cartes, amb un vocabulari visual inclòs, entre els alumnes dels centres educatius de primària i també en les escoles infantils, per tal de facilitar que tots els xiquets i xiquetes puguen escriure en valencià els nom dels regals.

Una vegada escrita la carta, els xiquets i xiquetes la podran entregar als patges reials, que visitaran Benicarlàndia el proper 30 de desembre a partir de les 19.30 hores, acompanyats per la reina de les Festes, la seua Cort d’Honor, la Colla de Dolçainers i Tabaleters i la Colla de Gegants i Cabuts. La comitiva sortirà del Pavelló Poliesportiu i recorrerà el c. d’Andalusia, c. de l’Abat Pere Boques, av. de Catalunya, c. del Doctor Ferran, c. de Pius XII, pl. de la Constitució, c. de Ferreres Bretó i Ajuntament.

Aquells que encara no tinguen clar què volen demanar, poden consultar la secció del web ‘El Nadal, en valencià’, on trobareu un catàleg de jocs i joguets en valencià. En aquesta mateixa secció també es poden descarregar les cartes en color i en blanc i negre perquè les puguen pintar els xiquets i, a més, es poden consultar receptes típiques del Nadal i escoltar les millors nadales per cantar en família.