Inici PREMSA VALENCIANA 2on Mercatxef Júnior al Mercat de Vinaròs

2on Mercatxef Júnior al Mercat de Vinaròs

234

 

El passat divendres 20 de setembre es va celebrar en molta participació la segona edició del Mercatxef Júnior. Es tracta d’un concurs de cuina on vuit parelles, formades per un menor i un adult, hauran de competir per endur-se el premi a la millor recepta.

Com va destacar la regidora Anna Fibla en passada roda de premsa, després de l’èxit de l’any passat s’ha decidit apostar de nou per la modalitat júnior, on els més petits són els principals encarregats d’elaborar el plat. En aquest sentit, afegia que “és una bona oportunitat per donar a conéixer el Mercat Municipal entre els xiquets i tots els productes de qualitat que es poden trobar a les paradetes”.

El concurs es va fer el divendres 20 de setembre a partir de les 18:00h, i van participar xiquets d’entre 8 i 12 anys (acompanyats d’un adult que els ajudava a elaborar la recepta).

Els premis van ser per al guanyador un guardó de 100€ en material escolar, el segon 75€ i el tercer 50€, a més d’aconseguir tots tres una visita per a l’experiència de pesca turisme per al dia 25 de setembre.

Trobareu reportatge sencer al proper 7dies actualitat de Vinaròs.

 

Article anteriorHorta de Sant Joan i Parc Natural de Els Ports
Article següent(Galería) Lliurament de premis III Trofeu Aigües Obertes