Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT 115 xiquets i xiquetes participen en les dos escoles estiuenques organitzades per...

115 xiquets i xiquetes participen en les dos escoles estiuenques organitzades per l’Ajuntament de Càlig

40

La finalitat és oferir oci i entreteniment als més petits, mentre s’ajuda als pares i mares a conciliar la vida laboral amb la familiar

Un total de 115 xiquets i xiquetes s’han inscrit a l’Escola d’Estiu i l’Escola Esportiva que cada any organitza l’Ajuntament de Càlig per oferir oci i entreteniment educatiu als més menuts de la casa.

Pel que fa a l’Escola d’Estiu, està adreçada per als petits des dels 3 fins als 8 anys i s’ofereix al Centre de Cultura, amb tallers, manualitats, jocs de taula i moltes altres propostes. Cal destacar que aquest servei està directament gestionat per l’Ajuntament amb cinc monitors professionals que són els encarregats d’organitzar les activitats i adaptar-les segons els xiquets i xiquetes. Enguany com a novetat prop d’una vintena de menuts assistiran al curs per aprendre a nadar que s’imparteix a la piscina municipal.

En relació a l’Escola Esportiva, s’han omplert totes les places disponibles i es realitza al Poliesportiu Municipal, en aquest cas, està dirigida per als xiquets i xiquetes des dels 7 fins als 16 anys. Les activitats s’ofereixen a través de l’empresa que va guanyar la concessió amb multiesports i sortides a la piscina, entre altres.

L’alcaldessa, Ernestina Borràs, comentava que “les escoles estiuenques són un servei molt important al municipi per ajudar als pares i mares a conciliar la vida laboral amb la familiar i des de l’Ajuntament sempre treballarem per garantir la seua continuïtat”. En aquest sentit, l’alcaldessa afegia que “cada any ens esforcem per atendre les demandes dels pares i mares, amb la incorporació de l’Escoleta Matinera i de l’Escola Esportiva, per garantir una prestació de qualitat, que s’adapte a les necessitats de les famílies”.