C.Bm. Vinaròs 16
Vinaròs . Joan, Nestor (2), David (2), Biel (2), Martin (2), Raga (2), Yannick (2), Unai (2) i Carlos (2).
Amonestats. Nestor, Biel i Raga.
Excluits. Nestor i raga.
Esperavem una mica més del infantil després de la matinada per anar a Navajas, però els xiquets van surtir adormits a la pista descoberta (si, encara se juga a pistes descobertes), i els nostres no es van posar al partit fins que la renda del Altura era casi impossible de remontar. Tot i això, no es va perdre la cara al partit i es va lluitar fins a la fi dels 50 minuts.

Cadet preferent Cs nord
C. Bm. Virgen Gracia de Altura 19
C. Bm. Vinaròs “B” 21
Vinaròs. Joan i Pol. Dani (5), Joan (5), Raga, Victor (3), Casanova (2), Tomas, Ayza, Marcos (3), Didac (2) i Biel.
La sorpresa del dia va arribar del cadet “B” al guanyar de manera merescuda a un equip molt superior com el Altura, però que se el va saber frenar i al descans ja se guanyava de 5 gols, 7-12.
La segona part es va mantindre la ventaja i va haver un moment que els locals es van posar a un gol, però era el dia dels nostres i, en tranquilitat, quan era més difícil jugar el partit, els vam aguantar el marcador i en cap moment va donar sensació de fer perillar el resultat.
Desde el C. BM. Vinaròs volem felicitar a tots els agraciats en la loteria de Nadal, en especial als companys del C.N. Vinaròs