Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT L’Associació de Premsa Comarcal Valenciana es reunix a Vinaròs

L’Associació de Premsa Comarcal Valenciana es reunix a Vinaròs

706

Vinaròs va acollir dimarts 3 d’octubre, per primera vegada, una reunió de treball de l’Associació de Premsa Comarcal Valenciana, l’entitat periodística que edita en paper i amb periodicitat a la Comunitat Valenciana i que agrupa 11 capçaleres comarcals -entre les quals es troba 7 Dies Benicarló i 7 Dies Vinaròs- i 170.000 lectors.

A la jornada, que es va desenvolupar a les instal·lacions de Vinalab, es van discutir al voltant de noves estratègies i la necessitat de comptar amb el recolzament i col·laboració de les grans institucions per tal de seguir apropant als lectors l’actualitat més propera dels municipis i comarques. El col·lectiu va tancar la reunió de treball amb un dinar al restaurant Nou Calafat, que va comptar amb la presència dels periodistes locals dels nostres setmanaris.

L’Associació de la Premsa Comarcal Valenciana es va crear l’any 2015 i reuneix els mitjans escrits que s’editen periòdicament a les comarques de Castelló, València i Alacants. Els 11 periòdics comarcals que la integren editen mensualment 93.000 exemplars, amb un promedi de 500 pàgines setmanals dedicades a la información de proximitat. El sector dóna feina directament a un total de 65 treballadors i genera negoci amb impremtes, quioscos, llibreries, transport i d’altres serveis adicionals.

Article anterior7 dies actualitat de Benicarló 311 – 9 d’octubre de 2010
Article següentEl ple de Septembre ratifica el nomenament de les falleres majors