Inici BENICARLÓ IES RAMÓN CID: AULA D’EXCEL·LÈNCIA 2018-2019

IES RAMÓN CID: AULA D’EXCEL·LÈNCIA 2018-2019

1690

El dissabte 10 de novembre va tindre lloc al saló d’actes de l’IES Ramon Cid la setena edició de la presentació de l’Aula d’Excel·lència, un emotiu i bonic acte que va comptar amb la presència de  professors, d’amics i de familiars dels alumnes que enguany en formaran part.

La música va obrir l’acte: un grup d’alumnes, sota la direcció de Marcos Celma, van interpretar un divertit collage de cançons que representaven les diferents etapes i moments que tot alumne viu en el seu pas per l’adolescència en general i per l’institut en particular.

A continuació van centrar l’atenció els breus parlaments de la directora del centre, Mayte Forés i del coordinador d’excel·lència, Felip Gumbau, els quals van posar en valor l’esforç, el sacrifici i la disciplina que es requereix per poder formar part d’aquest grup d’alumnes excel·lents.

Finalment es va fer el reconeixement com a alumnes excel·lents als protagonistes de l’acte, mitjançant l’entrega dels seus carnets personalitzats, els quals els acrediten com a alumnes de l’Aula d’Excel·lència en aquest curs 2018-2019.