Inici BENICARLÓ (Galeria) XXX Mitja Marató de la Carxofa de récord

(Galeria) XXX Mitja Marató de la Carxofa de récord

660

Les dades de la XXX Mitja Marató: Més de 300 atletes procedents de 60 poblacions. Un circuit homologat per la RFEA. Vora 100 entregats voluntaris. 21.097 metres de cursa i rècord dels dos guanyadors, el masculí absolut i la femenina absoluta

Guanyadors Categoria absoluta:
Sènior femenina: Gurutze Frades (Atletismo Santutxu)
Sènior masculí: Elhoussaine Fateh (Club Atletisme Baix Maestrat)

En la classificació per equips, el CA Baix Maestrat va ser el club amb més participants, seguit pel Club Triatló Davima i el Club Triatlón Basiliscus. Tots els guanyadors van rebre caixes de carxofes i taronges, que van ser lliurades per l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, el regidor d’Agricultura, Domingo Roca, el regidor d’Esports, Carlos Flos (que també va participar en la prova), i el president del Consell Regulador de la Carxofa de Benicarló, Paco Lluch.

Trobareu encara més fotos en l’edició 7Dies Benicarló d’aquesta setmana!