Inici VINARÒS Èxit de públic a la XIX Fira del Llibre de Vinaròs

Èxit de públic a la XIX Fira del Llibre de Vinaròs

217

Èxit de públic a la XIX Fira del Llibre de Vinaròs

Centenars de persones es van apropar fins a la pèrgola del passeig de Colom per fullejar les darreres novetats literàries, parlar amb els escriptors i gaudir de la programació cultural

Fotos: ajuntament / 7dies

La Regidoria de Cultura ha fet un balanç molt positiu de la XIX Fira del Llibre que es va celebrar dissabte 9 d’Octubre al passeig de Colom. Segons destaca al llarg del dia es va comptar amb una gran afluència de persones atretes pel bullici d’una mostra plena d’activitats culturals i sobretot de llibres, amb les últimes novetats.

La regidora de l’àrea, Anna Fibla, ha assenyalat que “Vinaròs s’ha convertit en el referent cultural de la comarca, on cada edició de la fira aconsegueix la participació d’entitats de la Comunitat Valenciana i Catalunya, a més de comptar amb l’assistència de desenes d’escriptors per a presentar les seues obres”. En aquest sentit, Fibla agraïa la col·laboració de les llibreries, associacions i escriptors que durant el dissabte van participar en la Fira del Llibre.

D’altra banda, també agraïa la col·laboració de les entitats culturals, així com de l’Aula Municipal de Teatre, la Muixeranga, Les Camaraes, la Rondalla Vinarosseca Mar i Terra i dels Nanos i Gegants, que va realitzar diversos tallers per als xiquets i una globotada que va ser tot un èxit de participació.

Fibla insistia que “la XIX Fira del Llibre ha sigut tot un èxit, tal com ens han traslladat moltes de les persones que van assistir i això ens anima a seguir amb el treball per a preparar la pròxima edició amb moltes més novetats”.

No us perdeu ESPECIAL a la revista 7dies el proper cap de setmana

Article anteriorLes Falles de Benicarló reben la visita de Carla García, fallera major infantil de València
Article següentEl balanç de la temporada turística a Benicarló mostra la recuperació del sector