C.H. Vila-real        23

Vinaròs.  Joan, Unai (4), Martin  (4), Carlos (1), Nestor, Yannick  (2), Biel (4), Raga (7) i Andres.

Amonestats. Carlos i Andres.

Exclosos.  Carlos i Raga.

Partit molt competit amb  alternances en el marcador. L’equip local va estar dubitatiu a l’inici, a remolc d’un Villareal que va entrar millor al partit. Encara que a la meitat del primer temps va agafar la davantera,  va acabar la primera part un gol per baix.

Un començament fulgurant en la segona part dels locals va aconseguir un avantatge de tres gols durant gran estona d’esta segona part. Però, va ser als últims cinc minuts, amb un parcial de 0-4, quan l’equip visitant va capgirar el marcador, amb un emocionant 22-23 final.

Gran partit on l’equip local va desplegar el millor handbol de la temporada, i només per falta d’encert i mala sort en moments puntuals, no van aconseguir una victòria que, baix el meu punt de vista hagués sigut meritòria i merescuda.

Cadet masculí preferent gr1

Bm. Vinaròs “B”     15

C.H. Vila-real         31

Vinaròs.  Joan i Nogales. Casanova (4), Didac  (2), Sergi  (2), Ayza (2), Marcos  (2), Daniel (1) i Tomas  (2).

Es va intentar plantar cara a un dels gallitos de la categoria, però hi havia massa diferènciai, a sobre, quan un jugador contrari te fa els mateixos gols que tot el teu equip, no hi ha res fer. El lateral vila-realenc  va fer un descosit a la nostra defensa que no va saber frenar en cap moment.

El nostre equip es va buidar per aguantar als visitants, van fer un digne partit i en cap moment van perdre la cara, però davant de la superioritat dels forasters no es va poder fer res més.

1 Autonòmica masculina nord 3

Alcàsser Walkers     25

Bm. Vinaròs 18

Vinaròs.  Marc, Jesús  (1), Cristian  (1), Serrano  (4), Joan (2), Sergi  (4), Max (5) Nacho (1) i Toni.

Amonestats. Jesús i Nacho.

Bon partit jugat pels sèniors a la difícil pista dels segons classificats, i si no hagueren tingut tantes baixes, creem que s’hagués donat un altre resultat.

Després de la victòria de la setmana passada, els nostres van sortir d’un primer moment en les idees clares i pensant que podien donar la campanada. La primera part va estar igualadíssima, arrivant al descans en un 14-13 esperançador, i en un Vinaròs confiat de les seues possibilitats. Però, amb la represa es va acabar la xispa i els valencians van donar un punt més en defensa. Degut al cansament dels nostres, va ser un “quiero y no puedo” i, a falta d’un quart, es va arribar a una avantatja de 4 gols pels locals que el Vinaròs ja no van poder reaccionar.

En resum, bon partit dels nostres que en aquest final de lliga s’estan entonant. A veure si per la copa federació s’acaben de retrobar i ens fan gaudir de handbol del bo.